SEO OPTIMIZACIJA
Optimizacija za iskalnike

Je proces, s katerim vplivamo na vidnost spletne strani med neplačanimi rezultati iskanja s spletnimi brskalniki na podlagi ključnih besed. Pogosto takim rezultatom rečemo tudi organski promet ali naraven promet.
Splošno, višje uvrščeni in večkrat zajeti rezultati v iskalniku bodo ustvarili več obiskov (prometa) na tisti spletni strani.


icp-seo

Dvignite vaš posel na naslednji nivo

Podjetju lahko pomagamo dvigniti pozicijo njihove spletne strani v spletnih brskalnikih.Analiza spletnega mesta

Prvi korak je analiza spletnega mesta, čemur sledi načrt za bolj efektivno komuniciranje ključnih besed spletne strani s spletnimi brskalniki. Naš končni cilj pa je našim naročnikom zagotoviti več obiska z višjo konverzijo prodaje.


trans-pg-px3v3


seo-px2v2


On-Page & Off-Page Optimizacija

Cilj On-Page in Off-Page optimizacije je generiranje teme v skladu z vašimi ključnimi besedami. Glede na to, da je spletni brskalnik “robot” in ne oseba, ga je potrebno naučiti, da ko potencialni obiskovalec v spletni brskalnik vpiše vaše ključe besede, vašo stran umesti med rezultate. Tu vam z našim preizkušenim procesom lahko pomagamo.
KAKO SE LOTIMO

Preden se lotimo SEO projekta je pomembno, da razumete celoten proces, ki je vpleten v efektivno SEO kampanjo. Pristopamo in ciljamo na kliente, ki potrebujejo intenziven in celosten pristop k marketingu preko spletnih brskalnikov.


RAZISKAVA KLJUČNIH BESED

Zgoščenost ključne besede nam pove, kako pogosto se iskalni niz pojavlja v obliki besedila v relaciji s celotnim številom besed, ki jih vsebuje.

ONSITE OPTIMIZACIJA

Onpage optimizacija se nanaša na vsa merila, ki jih lahko zajamemo neposredno znotraj spletne strani, z namenom izboljšave njene pozicije.

GRADNJA POVEZAV

Na področju SEO, izgradnja povezav opisuje vsa dejanja, katerih cilj je povečanje števila in kvalitete povezav na spletno stran.

POROČANJE IN ANALIZIRANJE

Naš pregled SEO vsebuje številne faktorje, kot so vsebina, struktura povezav, pojavnost na družbenih omrežjih in stopnjo zaupanja na internetu.
6x
Rast v razvrstitvi ključnih besed


398%
Povišanje organskega obiska


1105%
Povišanje v razvrstitvi Top 10


129%
Povečanje časa obiska


Zakaj je SEO pomemben faktor pri Vašem Poslovanju?


Pomembnost Razvrstitve

Na podlagi letošnjih raziskav se približno 85% spletnih mest najde preko spletnih brskalnikov.


Glavni Spletni Brskalniki

96% uporabnikov spleta začne svoje spletne iskanje z uporabo enega izmed glavnih spletnih brskalnikov (Google, Bing, Yahoo)

Efektivna strategija

SEO dopušča možnost izbire ključnih besed, preko katerih vas bodo z uporabo spletnih brskalnikov našle potencialne stranke.


342 milijard Rezultatov Iskanja

V januarju 2016 je bilo opravljenih več kot 17.5 milijard iskanj, ki so proizvedli kar 342 milijard rezultatov.

Pritegnite Obiskovalce

Solidna SEO optimizacija in iskalnikom prijazno oblikovana spletna stran vam pomagata pritegniti več obiskovalcev na vašo spletno stran.


Perceprija Potrošnika

Percepcija potrošnika je da višje, kot je spletna stran med rezultati iskanja, bolj je vredna zaupanja.No, pa začnimo z
vašim projektom


Naše vodilo je uporabnost in funkcionalnost spletnega mesta. Usposobili vas bomo, da boste na vaše spletno mesto gledali kot na poslovno sredstvo. Spletnemu mestu se posvetimo do te mere, da obiskovalci na lahek in intuitiven način pridejo do želenih vsebin, kar na koncu privede do prijetne in produktivne uporabniške izkušnje.


ZAČNIMO PROJEKT