E-POŠTNI MARKETING
Zakaj e-poštni marketing?

E-poštni marketing predstavlja neposredno komunikacijo z vašimi strankami, sledilci ali kupci. Če je e-poštno sporočilo, ki ga vaši prejemniki prejmejo na svoj e-naslov pravilno nastavljeno, obstaja večja verjetnost, da ga bodo tudi odprli, preko njega dobili vaše sporočilo in tudi obiskali vašo spletno stran. Vse to je pomembno, saj zvišuje vašo pozicijo pri spletnih brskalnikih.
Z našim naprednim načinom pošiljanja tovrstnih promocijskih kampanj vam vse skupaj olajšamo, to izkušnjo naredimo prijetno, ter omogočimo pridobivanje povratnih informacij o ogledih, zavrnitvah, odjavah, prijavah, klikih, in še mnogo drugega.
Zmogljivo in nastavljivo orodje za e-poštno pošiljanje

Na vaše spletno mesto vam namestimo, nastavimo in uvozimo vašo bazo prejemnikov, lahko pa vam tudi oblikujemo predloge za vaše e-poštne kampanje in segmentiramo vaše prejemnike.
Poleg pošiljanja e-pošte boste tako lahko tudi nadzorovali potek pošiljanja posamezne oglaševalske akcije, spremljali klike, oglede, zavrnitve, lokacijsko pozicioniranje prejemnikov in počeli še mnogo drugih uporabnih stvari.


trans-pg-px7

E-poštne Storitve


Spremljanje statistike

V realnem času lahko tudi že med pošiljanjem spremljate natančno statistiko vaše kampanje.


Avtomatizirane prijave, odjave, zavrnitve

Vaša baza prejemnikov se posodablja brez potrebe po vašem poseganju. Kdor se želi odjaviti ali le spremeniti nastavitve prejemanja e-sporočil iz vaše strani, lahko samodejno to tudi stori.Preprost urejevalnik

S preprostim in intuitivnim urejevalnikom vsebin boste kampanjo sestavili in poslali v hipu.


Prilagojeno spletu in mobilnim napravam

Vsaka vaša kampanja samodejno kreira spletno verzijo, vsako poslano e-sporočilo pa je prilagojeno tudi ogledu z mobilnimi napravami.Časovno nastavljanje kampanj

Nastavite si sami, kdaj želite, da se bodoča kampanja pošlje in komu se pošlje. Tudi za več kampanj.


Segmentiranje prejemnikov

Svoje prejemnike si lahko enostavno in hitro segmentirate v več različnih skupin in na podlagi vaših želja.px-sn03Delo z aplikacijo pa omogoča tudi:

  • Lokacijsko sledenje
  • Nastavitev avtomatičnega odzivnika
  • Deljenje preko družbenih omrežij
  • Kreiranje poljubnih dinamičnih tagov
  • Vdelanje posamezne kampanje
  • Posredovanje kampanje preko e-pošte
  • Kreiranje poljibnih obrazcev za prijavomed e-prejemnike
  • Večjezičnost
  • in druge uporabne stvariPoročanje

Kampanja e-poštne aktivnosti omogoča podrobno sledenje, kar vam olajša analiziranje in poročanje o uspešnosti vaše e-poštne kampanje. Na ta način lahko hitro in enostavno analizirate uspešnost in naredite potrebne spremembe za izboljšanje le te.

No, pa začnimo z
vašim projektom


Pomagali vam bomo z doseganjem vaših ciljev in doseči rast vašega poslovanja.


ZAČNIMO PROJEKT

Doslej Smo Naredili

S pomočjo uporabe sodobnih spletnih tehnologij, smo zgradili že številne mostove med željami naših cenjenih strank in realnostjo.

PORTFELJ